ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Καμμένος Πάνος : Το περίφημο βιβλίο για την Τρομοκρατία

«Ανήσυχος» από μικρός ο Καμμένος Πάνος και πολλοί θυμούνται ακόμη το μνημειώδες «έργο» του (γκάφα, λένε οι πολλοί) με τον τίτλο: «Τρομοκρατία. Θεωρία και πράξη» (Αθήνα 1992, Ελληνική Ευρωεκδοτική.
by Γεωργαλάς...

«Ανήσυχος» από μικρός ο Καμμένος Πάνος και πολλοί θυμούνται ακόμη το μνημειώδες «έργο» του (γκάφα, λένε οι πολλοί) με τον τίτλο: «Τρομοκρατία. Θεωρία και πράξη» (Αθήνα 1992, Ελληνική Ευρωεκδοτική.

Είναι το βιβλίο που προτείνει ο Νίκος "ΝΑΙ σε ΟΛΑ" Νικολόπουλος. Πρέπει να το διαβάσουν όλοι λέει: ΒΙΝΤΕΟ YOU TUBE).

Γιατί; Τότε υποστήριζε μέσω πρόχειρων και κυρίως ανεπιβεβαίωτων «συρραφών» από διάφορες πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας πως η 17 Νοέμβρη έχει σχέση με το ΠΑΣΟΚ. Τον πρόλογο εκείνου του βιβλίου τον είχε γράψει ο στρατηγός Γρυλλάκης (γνωστός και από την υπόθεση των υποκλοπών με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μαυρίκη).

Ένας από τους «τρομοκράτες» της 17 Νοέμβρη που είχε υποδείξει τότε, ήταν και ο Κώστας Λαλιώτης! «Δυστυχώς, διάφοροι καμμένοι και “χαμένοι” συγγραφείς και διάφοροι βαμμένοι και “βλαμμένοι” στρατηγοί, μαζί με κάποιους μικρονοϊκούς πολιτικούς, υφαίνουν έναν ιστό αράχνης, ένα παρακράτος», δήλωνε τότε ο Λαλιώτης. Από το βιβλίο είχε πάρει αποστάσεις και η Νέα Δημοκρατία διά του τότε κυβερνητικού της εκπροσώπου (κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη), Βασίλη Μαγγίνα.

Ναι, είναι αυτό το βιβλίο στο οποίο ο συγγραφέας ανέφερε πως ο διαβόητος τρομοκράτης Κάρλος το «Τσακάλι» είχε δολοφονηθεί από την KGB. Βέβαια, μετά από αυτήν την… ηχηρή αποκάλυψη Καμμένου, πέρασαν ορισμένα χρόνια για να συλληφθεί ο Κάρλος. Εν ζωή φυσικά… Πάντως, αυτό που υποστηρίζουν ορισμένοι μελετητές είναι πως το βιβλίο για την τρομοκρατία του Πάνου Καμμένου είχε «κάποια κοινά στοιχεία» μ’ ένα άλλο βιβλίο το οποίο είχε εκδοθεί το 1970 από τον Ελληνικό Εκδοτικό Οργανισμό και είχε τίτλο: «Πυρηνική Ειρήνη». Συγγραφέας του ήταν ο πρώην υπουργός της Χούντας, Γεώργιος Γεωργαλάς. Πώς δικαιολογείται αυτό; «Οι πιθανές εξηγήσεις είναι μόνο δύο: είτε ο Γεωργαλάς, ο οποίος εμφανίζεται ως κρυφός σύμβολος του Καμμένου, είναι πράγματι ο συντάκτης της “Τρομοκρατίας”, είτε το βιβλίο του Καμμένου είναι εν μέρει προϊόν υποκλοπής».

Αναφέρονται σε μια παλιά ιστορία που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στις 23/04/2012 ο Γεωργαλάς στέλνει εξώδικο στον Καμμένο Πάνο. Με βάσει αυτό, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων φέρεται να άφησε απλήρωτο τον Γεωργαλά για τις υπηρεσίες που αυτός του παρείχε.

Ο Καμμένος Πάνος και ο κεντρικός προπαγανδιστής της Χούντας, Γεώργιος Γεωργαλάς(*)

Στις 17 Νοεμβρίου 1996 κυκλοφορεί το περιοδικό «Εψιλον» της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας με μια συνέντευξη του Γεώργιου Γεωργαλά στον Απόστολο Διαμαντή και τίτλο: «Γράφω τους λόγους του Καμμένου». Τη φωτογράφηση τότε την είχε κάνει ο Λάμπης Παπαδόπουλος.

Όταν ο Διαμαντής τον ρώτησε: «Με τη ΝΔ συνεργαστήκατε αυτά τα χρόνια;», ο Γεωργαλάς απάντησε: «Με τη ΝΔ όχι. Μεμονωμένα με βουλευτές. Με τον Πάνο Καμμένο. Τον συμβουλεύω, γράφω τους λόγους του… Έχω και άλλους φίλους, όπως ο κ. Ράλλης του ΔΗΚΚΙ».

Λίγες ημέρες μετά, «από το γραφείο του βουλευτή της Β’ Αθηνών κ. Π. Καμμένου μας κοινοπoιήθηκε η παρακάτω επιστολή του κ. Γ. Γεωργαλά, την οποία και δημοσιεύουμε αυτούσια», διαβάζουμε σε μονόστηλο της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας (24/11/1996). Μεταξύ άλλων ο Γεωργαλάς διαμαρτύρεται διότι όπως υποστηρίζει: «Είχε συμφωνηθεί ότι θα εγίνετο μια μακρά ελεύθερη συζήτησις, με βάσιν την οποίαν θα διαμορφώνετο από κοινού ένα κείμενο κοινής αποδοχής»…. Και «Περιορίζομαι σε μίαν αποκατάσταση της αλήθειας – του σημείου που αναφέρεται στον βουλευτή κ. Π. Καμμένο. Κατά το κοινής αποδοχής κείμενο, δε λέγω ότι “του γράφω τους λόγους του”, αλλά ότι εκτιμώ τις ιδέες του, ιδίως στα εθνικά θέματα, το θάρρος, την μαχητικότητα και το αδιάφθορόν του, θεωρώ θετική την παρουσία του στη Βουλή και γι’ αυτό του προσφέρω όποια και όση βοήθεια μπορώ, δοθέτος μάλιστα ότι είμαστε φίλοι από πολλά χρόνια, συνδεόμενοι με αμοιβαίαν εκτίμηση».

Επιστολή που εστάλη από το γραφείο τύπου του τότε βουλευτή της ΝΔ Πάνου Καμμένου
Επιστολή που εστάλη από το γραφείο τύπου του τότε βουλευτή της ΝΔ Πάνου Καμμένου


Ενδιαφέρον, όμως, έχει και η απάντηση της Διεύθυνσης της εφημερίδας: «Κανενός είδους συμφωνία δεν κάναμε με τον κ. Γεωργαλά. Απλώς, αναγκαστήκαμε να αφαιρέσουμε ορισμένα σημεία από μία συνέντευξη 4.500 λέξεων, για να μπορέσει να χωρέσει στις σελίδες που είχαμε προβλέψει γι’ αυτήν – και πρόκειται για μια πάγια δημοσιογραφική (άνευ εισαγωγικών) τακτική. Οσο γι’ αυτά που αναφέρει ο ίδιος ο κ. Γεωργαλάς για τη σχέση του με τον κ. Π. Καμμένο, είναι εύγλωττο και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του».

(*) Ο Γεώργιος Γεωργαλάς, έφυγε από τη ζωή ανήμερα των Χριστουγέννων του 2016, σε ηλικία 88 ετών.

#Καμμένος Πάνος #ΑΝΕΛ #Βιβλίο #Τρομοκρατία. Θεωρία και πράξη #Γεωργαλάς Γεώργιος #Χούντα
ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!:

0 ΣΧΟΛΙΑ:

«Σεβαστείτε για να σας σεβαστούν»

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.