ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Σαμαράς Αντώνης : «Αυτά που λέω εντός Ελλάδας, είναι μόνο προπαγάνδα»

Η Ιταλικη εφημεριδα "Il Sole 24 ORE" αποκαλύπτει την Προπαγάνδα και τη διγλωσσία του κ. Σαμαρά στην Ευρώπη.

14/06/2011 | 

Η Ιταλικη εφημεριδα "Il Sole 24 ORE" αποκαλύπτει την Προπαγάνδα και τη διγλωσσία του κ. Σαμαρά στην Ευρώπη.

Με τίτλο : «ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΩΝ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΕΤΑΙ : ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ» (In Grecia il leader dell'opposizione promette il taglio delle tasse, ma poi confida: è solo propaganda), δείχνει τι παιγνίδια παίζει ο Πρόεδρος της ΝΔ, αφού ο ίδιος ομολογεί - στη συνέχεια - στον εμβρόντητο Πρωθυπουργό της Γαλλίας το ..κόλπο του!

Το κύριο σημείο του άρθρου, είναι το εξής :

«Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ. ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΕΥΘΥΝΗ».

ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ! ΚΑΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ!

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΛΕΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΕΦΙΚΤΟΥ ΑΛΛΑ Ο κ. ΣΑΜΑΡΑΣ (ΠΟΥ ΔΙΑΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ 180 ΔΙΣ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΜΕ ΧΡΕΟΣ 300 ΔΙΣ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟ - ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ - ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΚΡΥΦΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

Να σημειώσουμε πως την ίδια αποκάλυψη έκανε και Ελληνικό ΜΜΕ, αλλά, ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Μιχελακης, μίλησε για «συκοφαντίες». (Με άλλα λόγια, όχι μόνο έβγαλε ψεύτες τους πάντες, αλλά, θεώρησε πως χρησιμοποιούν τις συνηθισμένες σε αυτόν τακτικές)

ΠΗΓΗ

#Σαμαράς Αντώνης #ΝΔ #Νέα Δημοκρατία #Προπαγάνδα




ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!:

0 ΣΧΟΛΙΑ:

«Σεβαστείτε για να σας σεβαστούν»

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.