ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Καρχιμάκης Μιχάλης : «Να καταθέσουμε ένα εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση»

«Το θέμα είναι πως προχωράμε και πως μπορούμε από εδώ και εμπρός να καταθέσουμε ένα εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, που να ανταποκρίνεται στη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών του δημοκρατικού χώρου», δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ευαγγελία Μπαλτατζή και Ξενοφώντα Ζηκίδη, ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και νυν στέλεχος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Μιχάλης Καρχιμάκης, σχετικά με τη σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ.

«Υπήρξε πολυκερματισμός του χώρου, ωστόσο τα λάθη που έγιναν δεν αφορούν μία συγκεκριμένη πλευρά», πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι «η διάσπαση του χώρου δεν είναι τυχαίο προϊόν της ιστορίας αλλά έχει βαθιές πολιτικές ρίζες».

«Είμαστε στην αφετηρία μίας συνεργασίας και δεν θέλω να μπω στη συζήτηση για τα όσα είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος«, τόνισε ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και διευκρίνησε ότι το ΚΙΝΗΜΑ του Γιώργου Παπανδρέου συμμετέχει στο όλο εγχείρημα με τη δική του διακριτή παρουσία και την πολιτική και οργανωτική του αυτονομία.

Ο κ. Καρχιμάκης απέδωσε την ενοχοποίηση του ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που δεν ανέδειξαν τις ευθύνες της Νέας Δημοκρατίας και του Κώστα Καραμανλή στην εκτίναξη του χρέους και επισήμανε ότι η συγκρότηση ενός ενιαίου μεγαλύτερου φορέα στο χώρο της κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας θα εξαρτηθεί από τη συζήτηση με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς στο μέλλον.

#Καρχιμάκης Μιχάλης #ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών #Κεντροαριστερά #trustpress.gr
ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!: