ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών : «Η ελπίδα ήρθε, είδε και απήλθε».

Τα προβλήματα δεν ξορκίζονται με τους μύθους και τα ψευδή που έσπειραν.

Ο απολογισμός τους συμπεριλαμβάνει πλέον τους 105.000 φορολογούμενους που έκλεισαν τα φορολογικά τους βιβλία και έπαυσαν την  επαγγελματική τους δραστηριότητα μέσα στην τελευταία διετία, ενώ το κύμα εξόδου συνερίζεται από τους αυτοαπασχολούμενους  με μπλοκάκι.

Ο απολογισμός τους χαρακτηρίζεται από το ασφαλιστικό που παραμένει στο κενό, παρά τις θυσίες όλων και το φορολογικό-επενδυτικό περιβάλλον να μην μπορεί να σώσει το παραμικρό.

Η χώρα και οι πολίτες δεν έχουν την πολυτέλεια του χρόνου που έχει ο κ. Τσίπρας και οι βουλευτές τους για να περιμένουν πότε ο Πρωθυπουργός θα αντιληφθεί και θα ιεραρχήσει τα πραγματικά προβλήματα.

Η χώρα και οι πολίτες δεν μπορούν να συνεχίσουν να βιώνουν αυτήν την αβεβαιότητα.

Διάλογος άμεσα με τους παραγωγικούς φορείς, για άμεσα μέτρα σωτηρίας της εγχώριας αγοράς αλλά και για τα μέτρα εκείνα που θα διευκολύνουν με όρους αξιοπρέπειας τους επιχειρηματίες που αναγκαστικά θα πρέπει να εγκαταλείψουν την αγορά επιτείνοντας την ανεργία.

Απαιτούμε  ως δημοκρατικός προοδευτικός χώρος πραγματικές κινήσεις κατά του πελατειασμού και της διαφθοράς, κατά της παραοικονομίας και των υπόγειων διαδρομών. Αυτός είναι ο ορθός τρόπος ώστε να επιτευχθεί η αναγκαία εξοικονόμηση πόρων για την επίτευξη των στόχων της δημοσιονομικής πολιτικής και όχι με το γονάτισμα πολιτών και επιχειρήσεων, ή ακόμα χειρότερα, με την επανάληψη όσων έζησε η χώρα το καλοκαίρι του 2015 με τις γνωστές συνέπειες.

#ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών #Γραφείο Τύπου #ΣΥΡΙΖΑ #Κυβέρνηση Τσίπρα
ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!: