ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Μανιάτης Γιάννης : «Θετικό βήμα η επιστροφή Παπανδρέου»

Ως «θετικό βήμα» χαρακτήρισε μιλώντας, αποκλειστικά στο paraskhnio.gr, την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Μανιάτης.

«Από την άνοιξη του 2016, τόσο η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά, όσο και όλοι μας, ανοίξαμε το διάλογο για την διεύρυνση της Δημοκρατικής Παράταξης, η οποία θα αποτελέσει τον εναλλακτικό πολιτικό πόλο για όλη τη χώρα.

Με προοπτικές κυβερνησιμότητας. Είχαμε συζητήσει ήδη με το Ποτάμι και τον Σταύρο Θεοδωράκη κι εκκρεμούσαν οι συζητήσεις με τον Γ. Παπανδρέου και το ΚΙΔΗΣΟ. Τελικά οι συζητήσεις ολοκληρώθηκαν χθες. Αυτό είναι αναμφισβήτητα ένα θετικό βήμα για την ενότητα των δυνάμεων του χώρου», είπε ο κ. Μανιάτης.

«Είναι χρήσιμο να δουλέψουμε όλοι μαζί για να οργανώσουμε το 2017 το συνέδριο επανίδρυσης της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης, του ενιαίου δημοκρατικού χώρου.

Να στείλουμε καθαρό μήνυμα σε κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη. Ένα μεγάλο όχι στο διπολισμό τους κι ένα μεγάλο ναι στην Ελλάδα των προοδευτικών μεταρρυθμίσεων, στην Ελλάδα της ανάπτυξης και της αλληλεγγύης», τόνισε.

Ερωτηθείς για την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ, και μια πιθανή κόντρα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο κ. Μανιάτης μας είπε πως «Θεωρώ χρήσιμο, όλες οι δυνάμεις της παράταξης, ασφαλώς με τις αξιακές και πολιτικές προσεγγίσεις που κάνουμε όλοι μας, να είναι ενωμένες».

#Μανιάτης Γιάννης #ΠΑΣΟΚ #Παπανδρέου Γιώργος #paraskhnio.gr
ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!: