ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Τσίπρας Αλέξης : «Ανατρέψατε τον νόμιμο πρωθυπουργό της Ελλάδας κ.Γιούνκερ»!

Φωτιά στο debate των υποψηφίων για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έβαλε ο Αλέξης Τσίπρας καθώς επιτέθηκε στον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ κατηγορώντας τον ότι συμμετείχε στη ανατροπή του νόμιμα εκλεγμένου πρωθυπουργού της Ελλάδας Γιώργου Παπανδρέου στις Κάννες.
15/05/2014 - 

Φωτιά στο debate των υποψηφίων για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έβαλε ο Αλέξης Τσίπρας καθώς επιτέθηκε στον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ κατηγορώντας τον ότι συμμετείχε στη ανατροπή του νόμιμα εκλεγμένου πρωθυπουργού της Ελλάδας Γιώργου Παπανδρέου στις Κάννες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αξιοποιεί ουσιαστικά τις πρόσφατες αποκαλύψεις των Financial Times και επιχειρεί μια σημαντική αλλαγή στη ρητορική του και μάλιστα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, κάτι που αποκτά ιδιαίτερη σημασία και για την εγχώρια πολιτική πραγματικότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεκάδες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήριζαν κάποτε «προδότη» τον Γιώργο Παπανδρέου και η ηγετική ομάδα του κόμματος έκλεινε το μάτι σε ανάλογες ακραίες ρητορικές, γι'αυτό και η αποψινή στάση Τσίπρα έχει ιστορικό χαρακτήρα.

Τι απάντησε σε όλα αυτά ο κ. Γιούνκερ; 
Απολύτως τίποτα...

Και μετά;
Μετά....Μετά, ήρθαν οι μέλισσες και έγιναν φίλοι...

Βέβαια, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Πρωθυπουργός της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ παραδέχεται πως μία ομάδα εγχώριων και ξένων συμφερόντων ανέτρεψε τον Γιώργο Παπανδρέου.

Το έχει ξαναπεί και μάλιστα εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου : σε συζήτηση  για τα αίτια της εισόδου της χώρας στα μνημόνια, αφού λέει πως "Η ΚΡΙΣΗ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗ ΚΡΙΣΗ" (κάτι που πιο πριν είχε αναφέρει και ο κ.Σαμαράς), αποκαλύπτει μέχρι και εξεταστική για την διερεύνηση του παρασκηνίου της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ της κυβέρνησης Παπανδρέου το 2011, βάζοντας τον κ.Σαμαρά στο ίδιο κάδρο με αυτούς που σχεδίασαν και υλοποίησαν το σχέδιο αυτής της ανατροπής. Της πρώτης ανατροπής δημοκρατικής κυβέρνησης στην Ελλάδα, μετά την χούντα των συνταγματαρχών

Αλήθεια κ.Πρωθυπουργέ, γιατί δεν είδαμε εξεταστική για αυτές, ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ καταγγελίες;;; Θα σας παρακαλούσαμε λοιπόν, μόλις βρείτε το θάρρος, ας μάθει ο Ελληνικός Λαός για τα παιχνίδια που παίχτηκαν στη πλάτη του..... Ίσως είναι και αυτός ένας τρόπος για να καταλαγιάσουν μέσα σας οι τύψεις (....αν έχετε) για τον λαϊκισμό, τα ψέμματα, τον σανό και τις αυταπάτες που προβάλατε ως "πολιτική πρόταση", ώστε να σιγουρέψετε την πολιτική σας ανέλιξη.....

Είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποτινάξετε από πάνω σας λίγη από τη βρωμερή Λαζοπούλια αύρα....Δεν ξέρω βέβαια, αν έχετε (πέρα από τη θέληση) το χρόνο πλέον......

#Τσίπρας Αλέξης #Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ #Παπανδρέου Αλέξης #Ευρωπαϊκή Επιτροπή #Debate



ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!: