ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Παπαγαλάκια KONTRA : «Ο Παπανδρέου φυγάδευσε τον Χριστοφοράκο»

Στις 10/02/2017, ο Πρωθυπουργός κ.Τσίπρας, αναφέρει στην ομιλία του στη βουλή:

Στις 10/02/2017, ο Πρωθυπουργός κ.Τσίπρας, αναφέρει στην ομιλία του στη βουλή:

«Σύντομα θα λογοδοτήσουν στελέχη της Siemens στη δικαιοσύνη, αλλά σε αυτά δεν θα περιλαμβάνεται ο ιθύνων νους Μιχάλης Χριστοφοράκος που διέφυγε στη Γερμανία αλλά και ο φυγόδικος Χρήστος Καραβέλας που έφυγε από την Ελλάδα «επί υπουργίας της Ντόρας Μπακογιάννη». «Ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί στην καγκελαρία να δει την κυρία Μέρκελ. Θα της ζητήσει να έρθει η ο κ. Χριστοφοράκος να δικαστεί στην Ελλάδα;»

Αργότερα, το βράδυ, στην εκπομπή του KONTRA CHANNEL, KONTRA24, ο Αιμίλιος Λιάτσος προσπάθησε για άλλη μία φορά να αλλάξει την ιστορία. Με συμπαραστάτες, το τρολ-φιγούρα του θεάτρου σκιών και πρώην ΟΝΝΕΔίτη, τον Σάκη Ιωαννίδη, αλλά και το μονίμως αδιάβαστο και πιο άσχετο δημοσιογράφο που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα, τον Κώστα Πουλακίδα.

Όλοι μαζί λοιπόν, έβαλαν ακόμη ένα πλυντήριο για να ξεπλύνουν τις αμαρτίες της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή και τον ίδιο προσωπικά, και έβαλαν πάλι σε λειτουργία τις μπετονιέρες της λάσπης κατά του Γιώργου Παπανδρέου : Ούτε λίγο - ούτε πολύ, ισχυρίστηκαν πως ο Χριστοφοράκος την κοπάνησε επί Παπανδρέου (!!!!)

Και μην πει κάποιος πως δεν το έκαναν με δόλο, διότι όλοι ήταν κατηγορηματικοί και εναντίον του κ.Παλάντζα (εκπρόσωπος ΠΑΣΟΚ), ο οποίος δήλωσε αυτό που είναι γνωστό σε όλους : Ο Χριστοφοράκος, όχι μόνο την κοπάνησε επί Καραμανλή, αλλά στο αεροδρόμιο πήγε και με τη συνοδεία περιπολικών.

Ήθελα νά΄ξερα, μέχρι πότε το ΕΣΡ θα δείχνει ανοχή στη παραπληροφόρηση και σε αυτό το είδος δημοσιογραφίας....

Αυτοί δεν σέβονται ούτε τα χρόνια τους, ούτε τα παντελόνια τους, ούτε τη δημοσιογραφία, ούτε τους συνομιλητές τους, ούτε καν τους τηλεθεατές τους..

Για να πάρουν το μεροκάματο, είναι ικανοί να θυσιάσουν τα πάντα. Και στα 4 κάθονται, και το αφεντικό γλύφουν 24/7, και το κόσμο κοροϊδεύουν.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ. Αυτοί δεν καταλαβαίνουν από ήπιο λόγο και ευγένειες, απαντήστε τους όπως τους αξίζει.

Για να έχω τη συνείδησή μου καθαρή λοιπόν, την ώρα της εκπομπής έστειλα mail στον Λιάτσο που του έγραψα πως δεν έχει δίκιο, και να ανασκευάσει διότι οι αποδείξεις τον διαψεύδουν. ΦΕΥ...

Όταν κάποιος είναι σε "υπηρεσία", το σημαντικό για αυτόν, είναι η "δική του" αλήθεια και ΟΧΙ η πραγματικότητα.

Πάμε λοιπόν να δούμε πως έχουν τα πράγματα..

Ο Χριστοφοράκος είχε αποπεμφθεί από της SIEMENS HELLAS το 2007 και την είχε κοπανήσει για Γερμανία όπου και τον συνέλαβαν περίπου 2 χρόνια μετά.... Η πιο μεγάλη απόδειξη; Μία επίμαχη επιστολή (βρέθηκε στα αρχεία της SIEMENS) που έχει ημερομηνία 25/01/2008, είναι σαφής και την υπογράφει η κ. Τσακάλου (η ιδιαιτέρα του Χριστοφοράκου). Αναφέρει: «Ο κ. Fisher (ο προσωρινός αντικαταστάτης του Μ. Χριστοφοράκου) μου ανέθεσε να σας ενημερώσω ότι η Siemens Α.Ε. δεν αναλαμβάνει καμιά δαπάνη εξοπλισμού του πολιτικού γραφείου του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη...».

Σάκη Ιωαννίδη.....με πιάνεις;;;;; Πάμε παρακάτω, για να μάθεις και τα υπόλοιπα........

Ένας Έλληνας (πράκτορας κατά πάσα πιθανότητα) ήταν αυτός που οδήγησε τους Γερμανούς αστυνομικούς τα ξημερώματα της 25ης Ιουνίου του 2009 στο σπίτι όπου κρυβόταν ο Μιχάλης Χριστοφοράκος για να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στις φυλακές του Μονάχου.

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΩΣΤΙΚΑΣ Ο ΛΙΠΟΦΑΓΟΣ.

Από εκεί και πέρα ξεκίνησε ένα δικαστικό θρίλερ :

Ο Χριστοφοράκος δίνει την πρώτη κατάθεσή του στις 02/07/2009 και επί πέντε ημέρες κατέθετε στην εισαγγελέα Μπόιμλερ Χεσλ, που ασχολήθηκε με το σκάνδαλο.

Για το αδίκημα της δωροδοκίας μετά το έτος 2003, η κ. Μπόιμλερ Χεσλ του επέβαλε ποινή 750.000 ευρώ και ενάμισι έτος φυλάκιση με αναστολή, γεγονός που σημαίνει ότι ούτε στην Ελλάδα μπορεί να καταδικασθεί για αδικήματα που έχουν συντελεσθεί μετά το έτος αυτό.

Παρ' όλα αυτά, το Εφετείο Μονάχου ζήτησε την έκδοσή του στην Ελλάδα, η οποία και προετοιμαζόταν με μεγάλες φιέστες από τις ελληνικές αρχές.

Ώσπου στις 19 Αυγούστου όλα σταμάτησαν στο παρά πέντε, όταν το γερμανικό Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο διέταξε την προσωρινή διακοπή της διαδικασίας έκδοσης, ύστερα από προσφυγή των δικηγόρων του.

Στις 3 Σεπτεμβρίου το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο με μια απόφαση-κόλαφο για την ελληνική Δικαιοσύνη αλλά και τους εφέτες του Μονάχου, ζήτησε τη μη έκδοση Χριστοφοράκου για το πρώτο ευρωπαϊκό ένταλμα που είχε εκδοθεί στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας ότι η απόφαση είναι αντισυνταγματική, καθώς ο Χριστοφοράκος είναι και Γερμανός πολίτης, και προσθέτοντας ότι έγινε μια πρόχειρη και βιαστική δουλειά.

Δεύτερη ανάλογη απόφαση πάρθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου και αφορούσε το δεύτερο ευρωπαϊκό ένταλμα που είχε εκδώσει με τα ίδια δικαιολογητικά ο κ. Ζαγοριανός, ενώ αφαίρεσε την υπόθεση από το Εφετείο Μονάχου και την ανέθεσε στο Εφετείο του Μπάμπερκ.

Το Εφετείο αυτό, στις 19/10/2009, ζήτησε την αναστολή εκτέλεσης των ευρωπαϊκών ενταλμάτων σε βάρος του Μιχάλη Χριστοφοράκου.

Ο κ. Χριστοφοράκος κατέβαλε χρηματική εγγύηση 250.000 ευρώ και υποχρεούται να δηλώνει τον τόπο κατοικίας του στις αρχές ωσότου ακυρωθεί οριστικά η εκτέλεση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης, όπως θα ζητήσουν οι συνήγοροί του.

Η δικαστική νίκη του Μιχάλη Χριστοφοράκου αποτελεί ράπισμα για την ελληνική Δικαιοσύνη και για τον τρόπο με τον οποίο αυτή χειρίστηκε το θέμα, διασύροντας διεθνώς τη χώρα μας. Και η ευθύνη βαρύνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την Κυβέρνηση Καραμανλή.....

Έτσι έχουν τα πράγματα και όσα μπαρμπούτσαλα πει ο κάθε Λιάτσος, όση λάσπη και να πετάξει ο κάθε Πουλακίδας και όσα πλυντήρια βάλουν σε λειτουργία τα (ευτυχώς, λίγα πλέον) Καραμανλικά παπαγαλάκια "τύπου Ιωαννίδη", η αλήθεια δεν αλλάζει....Γιατί η αλήθεια τα πάει καλά με τους αριθμούς (με τις ημερομηνίες στη προκειμένη περίπτωση), αλλά όχι και με τα "νούμερα"...

#Αρχίδαμος #Archidamos


ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!: