ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας & συμπαράσταση προς τη Μητέρα του ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών - Με πρωτοβουλία του, το Δίκτυο Γυναικών, απευθύνει ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας και συμπαράστασης προς τη μητέρα του Παύλου Φύσα, με αφορμή την πρόσφατη υβριστική και προκλητική επίθεση των υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής εναντίον της στην αίθουσα του Δικαστηρίου στις 14/2/2017 και τις συνεχείς προκλητικές και ρατσιστικές δράσεις του φασιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής.

Το Δίκτυο Γυναικών του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα προς τις αντιφασιστικές οργανώσεις να συνυπογράψουν την επιστολή, στην οποία αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

«Επί 3, 5 χρόνια μια γυναίκα, η Μάγδα Φύσα, έχει να αντιμετωπίσει καθημερινά θεούς και δαίμονες.

Έχει να αντιμετωπίσει:

- τον αγιάτρευτο πόνο για τον άδικο χαμό του παιδιού της,

- την αναβίωση της δολοφονίας του στις δεκάδες συνεδριάσεις για την υπόθεση μέσα στις δικαστικές αίθουσες, που διεξάγονται σε υψηλούς τόνους,

- τη ζοφερή πραγματικότητα και το γεγονός ότι ο δολοφόνος έχει αποφυλακιστεί με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών από το Μάρτιο του 2016,

- τις προκλήσεις από την πλευρά της υπεράσπισης των κατηγορουμένων που φτάνουν να αμφισβητούν ακόμη και την αξιοπιστία των μαρτύρων,

- τις προσβολές, τα υβριστικά σχόλια και τις απειλές από τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής ακόμη και μέσα στην αίθουσα του Δικαστηρίου και ενώπιον των Αστυνομικών Αρχών, που δεν δίστασαν να στραφούν εναντίον της πριν λίγες μέρες κραυγάζοντας το “Που είναι ο Παύλος σου τώρα;”

- τις προσβολές στο όνομα του νεκρού γιου της

και πόσα ακόμη;

Σε αυτή την κατάσταση δεν γίνεται να μένουμε αμέτοχοι .
Δεν γίνεται να σιωπούμε.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και Αλληλεγγύη μας προς τη μάνα του Παύλου Φύσσα.

Υποστηρίζουμε το αίτημά της να εντοπιστεί ο άνθρωπος που ξεστόμισε το "πού είναι τώρα ο Παύλος σου;", αλλά κι όσοι άλλοι εκτόξευσαν σε βάρος της απειλές και ύβρεις.

Ένα αίτημα που κατέθεσε μέσω της μήνυσης κατ'αγνώστων για εξύβριση και προσβολή μνήμης νεκρού, με αφορμή τα επεισόδια της 14/2 στο Εφετείο της Αθήνας.

Ζητάμε επιτάχυνση της δίκης και συντόμευση απονομής δικαιοσύνης, για να μη δημιουργείται και ενθαρρύνεται κλίμα ατιμωρησίας.

Ζητάμε να δοθεί τέλος στη δράση των φασιστικών συμμοριών που δρουν ανεξέλεγκτα, κάνοντας ρατσιστικές επιθέσεις, καλλιεργώντας το μίσος και το ρατσισμό, δηλητηριάζοντας και διχάζοντας την ελληνική κοινωνία.

Ζητάμε το πολιτικό σύστημα να αναλάβει τις ευθύνες του και να καταδικάσει απρόσκοπτα κάθε είδους φασιστική και ρατσιστική δράση, χωρίς υπολογισμούς και συμφέροντα.

Δηλώνουμε κάθετα αντίθετοι σε κάθε είδους βία, ρατσισμό και μισαλλοδοξία».

#ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών #Δίκτυο Γυναικών #Μάγδα Φύσσα
ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!: