ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Σεμινάριο Επιμόρφωσης Συμβούλων - Επιμορφωτών Κρήτης

ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών - Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 θα πραγματοποιηθεί το Σεμινάριο Επιμόρφωσης Συμβούλων - Επιμορφωτών στο Ηράκλειο Κρήτης.

Κριτήρια Επιλογής Υποψηφίων για συμμετοχή στο πρόγραμμα Επιμόρφωσης Επιμορφωτών:

•  Να ενστερνίζονται και να εμπνέονται από  τις Ιδεολογικές και πολιτικές αρχές και αξίες της Ιδρυτικής  Διακήρυξης και να υποστηρίζουν με συνέπεια  τους στόχους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

• Να έχουν προφίλ «υποδιάκρισης».  Nα θέλουν και να μπορούν να  διευκολύνουν τον διάλογο των συμμετεχόντων, αξιοποιώντας τη διαδραστική-βιωματική μέθοδο και την τεχνική των ερωτήσεων, αποφεύγοντας την προβολή των δικών τους απόψεων.

• Να διέπονται από πνεύμα συντροφικότητας και  ομαδικότητας και να αποδίδουν σεβασμό  προς τους διαλεγόμενους συντρόφους.

• Να έχουν κάποια εμπειρία στην εκπαίδευση – επιμόρφωση  ή τουλάχιστον να διατηρούν έντονο ενδιαφέρον γι’ αυτήν.

• Να διαθέτουν άφθονο χρόνο και προθυμία να δεσμευτούν.

• Να έχουν κάποιες δυνατότητες να μετακινηθούν για επιμορφωτικές δράσεις  εντός των μεγάλων πόλεων ή και στην Περιφέρεια.


Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ.
ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!: