ΠΛΑΤΩΝΑΣ : «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου»
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Κεντροαριστερά : «Έκλεισαν» οι υποψηφιότητες για τον νέο φορέα

Η Επιτροπή περιμένει μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου από τους υποψηφίους να καταθέσουν 1.200 υπογραφές για να επικυρωθεί η υποψηφιότητά τους.
Η Επιτροπή περιμένει μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου από τους υποψηφίους να καταθέσουν 1.200 υπογραφές για να επικυρωθεί η υποψηφιότητά τους.

Έκλεισε και επίσημα ο κύκλος της κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τον νέο πολιτικό φορέα της Κεντροαριστεράς, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από το γραφείου του Νίκου Αλιβιζάτου, προέδρου της Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας.

Όπως τονίζεται:

«Μέσα στην ταχθείσα προθεσμία, έθεσαν υποψηφιότητα για την εκλογή τους  ως επικεφαλής του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα, στην ψηφοφορία που  διεξαχθεί στις 5 Νοεμβρίου – και, αν χρειασθεί, στις 12- οι κκ.: 

Ανδρουλάκης Νίκος

Γάτσιος Kωνσταντίνος

Γεννηματά Φώφη

Θεοδωράκης Σταύρος

Καμίνης Γιώργος

Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας

Μανιάτης Γιάννης

Πόντας Απόστολος

Ραγκούσης Γιάννης

Τζιώτης Δημήτρης

Η Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας επιφυλάσσεται να επικυρώσει τις υποψηφιότητες, με βάση τα κριτήρια που έχει θέσει,  μετά την κατάθεση από όλους τους υποψηφίους του προβλεπόμενου αριθμού υπογραφών».

Σημειώνεται ότι ο κ. Αλιβιζάτος πρόκειται να αποστείλει επιστολές στο ΕΣΡ και σε όλα τα ΜΜΕ –τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά– , ζητώντας ίση μεταχείριση των διεκδικητών της ηγεσίας. Μάλιστα, στην επιστολή προς την ΕΡΤ θα γίνεται έκκληση και για τη διοργάνωση τουλάχιστον ενός τηλεοπτικού debate, στο οποίο θα μετέχουν όλοι οι διεκδικητές.
ΔΙΑΔΩΣΕΤΟ
ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑτος

Archi Damos

ΚΙΝΗΜΑτίας : «Εις υγείαν των πρώην ΚΚΕδων που μαθήτευσαν στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα παίρνουν το πτυχίο τους στα θρανία του ΣΥΡΙΖΑ με δάσκαλο τον Καμμένο Πάνο».

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ στο DISQUS, ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!:

0 ΣΧΟΛΙΑ:

«Σεβαστείτε για να σας σεβαστούν»

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.